divendres, 29 d’abril del 2011

Nou llibre de Valoració d'Empreses coordinat per Pol Santandreu

Recentment s'ha publicat el llibre Guia Pràctica de Valoració d'Empreses, coordinat per Pol Santandreu i escrit per diversos components de la Comissió de Valoració d'Empreses de l'ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció), de la qual el Pol n'és el director.



La valoració d’empreses ha adquirit en els darrers anys una creixent rellevància en l’àmbit del management i les finances. Tant en temps de bonança econòmica com en períodes de crisis, les operacions corporatives esdevenen moltes vegades essencials per l’increment de la competitivitat de les empreses i l‘assoliment d’avantatges competitius. Aquest llibre té com a objectiu oferir una guia del procés de valoració entenedora i eminentment pràctica. Es tracten els diferents mètodes de valoració tenint en compte els aspectes crítics que ens podem trobar en el camí, depenent de la situació de l’empresa.


Així mateix s’exposen tres casos pràctics de valoració per una millor comprensió. Els casos es desenvolupen pas a pas, esdevenint veritables guies d’aplicació de la metodologia de valoració.