dimecres, 11 de març del 2015

Manual de Análisis de Empresas Cotizadas. Nou llibre de Pol Santandreu

Nova publicación de la qual n'és coautor en Pol Santandreu. 

Publicada per l'ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció) i el Consejo General de Economistas, aquesta obra constitueix un instrument de gran utilitat per augmentar el coneixement i facilitar l'actuació eficaç dels professionals en aquesta matèria.


L'anàlisi de l'estat de les empreses, els seus comptes, ràtios, auditories i l'entorn en el qual actuen és una activitat desenvolupada de forma majoritària pels economistes.

D'altra banda, en aquest manual s'empren diferents eines d'anàlisis en funció de la conjuntura econòmica, el sector d'activitat, els comptes anuals…, la qual cosa permet tenir una visió global per poder dur a terme la valoració d'una empresa o de qualsevol projecte d'inversió. 

Això fa que aquesta obra tingui un marcat caràcter didàctic, podent ser utilitzat tant per professionals en exercici com per estudiants de l'àmbit financer. A més, els casos pràctics que s'inclouen resulten de gran ajuda a l'hora d'encarar una anàlisi completa de l'entitat objecte d'estudi, i, d'altra banda, la bibliografia ressenyada permet ampliar els coneixements a les diferents àrees.


En aquest llibre, en Pol Santandreu ha desenvolupat el capítol relacionat amb la Valoració d'Empreses.

En podeu consultar més informació a l'enllaç